0591 - 25 71 02

Uw laatste eer in vertrouwde handen

Uitvaartverzorging in Emmen

Bij een overlijden is het nodig om dit officieel te laten bevestigen door een arts. Voor de daarna volgende uitvaartverzorging, zoals de verzorging van praktische zaken en begeleiding rondom de uitvaart, is Uitvaartverzorging DLE Emmen BV graag uw partner. Wanneer u in de regio Emmen onze begeleiding wilt inschakelen, kunt u ons bereiken via het nummer 0591 - 25 71 02. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week via dit nummer bereikbaar. U krijgt gelijk een medewerker aan de telefoon waarmee u direct een afspraak kunt maken voor uitvaartverzorging in Emmen of in de gehele omgeving van Emmen.

Uw begeleider voor uitvaartverzorging

Uitvaartverzorging DLE Emmen BV is graag uw begeleider bij de voorbereidingen van een uitvaart in Emmen en het regelen van praktische zaken rondom het overlijden van uw dierbare. Onze uitvaartverzorging is alomvattend. Zo zijn wij er voor het regelen van vervoer en het opbaren van de overledene, maar ook bij het opstellen van de tekst voor rouwkaarten en het plaatsen van rouwadvertenties helpen wij u graag. Onze medewerkers kunnen op vrijwel iedere plek in Emmen de laatste uitvaartverzorging voor de overledene geven. Natuurlijk heeft u de mogelijkheid om hierbij aanwezig te zijn of om zelf de uitvaartverzorging op u te nemen. Wanneer u dit graag zelf doet, kunnen wij u hierbij begeleiden.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

Wat doen wij voor u?
  • Uitvaart persoonlijk invullen
  • Begeleiding tijdens de uitvaart
  • Begeleiding na de uitvaart

Werkgebied

Wij zijn onder andere werkzaam in:
Angelslo, Bargeres, Bargermeer, Delftlanden, Emmerhout, Emmermeer, Emmerschans, Parc Sandur, Rietlanden, Coevorden, Meppel, Hoogeveen en Dedemsvaart.

Hoofdvestiging