0591 - 25 71 02

Uw laatste eer in vertrouwde handen

Over Uitvaartverzorging DLE Emmen

Uitvaartverzorging DLE Emmen BV is al jarenlang de verzorger voor uw uitvaart in Emmen en omgeving. Wij zijn een moderne uitvaartverzorger, waarbij kwaliteit en aandacht voorop staat. Als uitvaartonderneming dragen wij er zorg voor dat u met een goede herinnering aan het afscheid terugdenkt. Gemoedelijkheid, kwaliteit, professionaliteit, betrokkenheid en vooral menselijkheid zijn de begrippen waarop wij met u een uitvaart regelen en verzorgen. In Emmen vindt u bij ons:

• Eigen nazorgmedewerker
• Eigen uitvaartcentrum op begraafplaats “De Wolfsbergen”
• Grote collectie rouwdrukwerk
• Participant van Crematorium “De Meerdijk”
• Registratie persoonlijke uitvaartwensen

Een persoonlijk afscheid

Sterven hoort bij het leven, maar gewoon wordt het nooit. Iedereen verdient een persoonlijk en respectvol afscheid. Een herinnering waar nabestaanden met een warm gevoel op terug kunnen kijken. Ieder mens is verschillend. Zo verschillend kan daarom ook de uitvaart zijn. Als uitvaartverzorger hebben wij als doel om het afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken. Daarvoor gaan wij graag met familie en bekenden van de overledene in gesprek, zodat wij een uitvaart zoveel mogelijk op persoonlijke wensen kunnen invullen.

Bij een melding van een overlijden neemt de uitvaartverzorger contact met u op om een afspraak te maken. Met hem of haar kunt u dan al uw wensen doornemen en deze zullen, wanneer dit in ons vermogen ligt, gehonoreerd worden. Daarnaast is er alle ruimte voor eigen inbreng van nabestaanden. Zij kunnen, wanneer zij dit wensen, alle handelingen zelf verrichten of daarbij assisteren. De uitvaartverzorger geeft daarbij onopvallend advies en begeleiding.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

Wat doen wij voor u?
  • Uitvaart persoonlijk invullen
  • Begeleiding tijdens de uitvaart
  • Begeleiding na de uitvaart

Werkgebied

Wij zijn onder andere werkzaam in:
Angelslo, Bargeres, Bargermeer, Delftlanden, Emmerhout, Emmermeer, Emmerschans, Parc Sandur, Rietlanden, Coevorden, Meppel, Hoogeveen en Dedemsvaart.

Hoofdvestiging