0591 - 25 71 02

Uw laatste eer in vertrouwde handen

Uitvaartverzekering in Emmen

Ook voor een uitvaartverzekering kunt u bij Uitvaartverzorging DLE Emmen BV terecht. Wij bieden u tevens de mogelijkheid om in Emmen een natura uitvaartverzekering af te sluiten. Op deze manier komen uw nabestaanden niet voor grote, onverwachte kosten te staan in het geval van uw overlijden. Een begrafenis of crematie kost tegenwoordig zo’n 6000 euro. Een aanzienlijk bedrag waarmee vaak te weinig rekening mee wordt gehouden. Ook wordt in Emmen de mogelijkheid geboden om een uitvaartverzekering af te sluiten voor de kosten van de aanschaf van een graf en/of een grafmonument. Voor mensen die geen natura uitvaartverzekering willen of kunnen afsluiten bieden wij de mogelijkheid tot het doen van een storting in de “Stichting Depositofonds” of deelname in de “Stichting Uitvaartverzorging”.

Kiezen voor een uitvaartverzekering

U kunt uw uitvaartverzekering helemaal aanpassen op uw eigen wensen. Bij een uitvaartverzekering bepaalt u zelf het verzekerde bedrag voor de begrafenis of crematie. Op deze manier kunt u uw uitvaart in Emmen helemaal aanpassen aan uw wensen. Kiest u voor een begrafenis of voor een crematie? Wilt u ballonnen laten oplaten? Of heeft u liever een glas champagne in plaats van koffie? Dit soort persoonlijke wensen kunt u vooraf vast laten leggen. Met het geld van de uitvaartverzekering kunnen de nabestaanden de plechtigheid in Emmen dan regelen zoals u dat wilt.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

Wat doen wij voor u?
  • Uitvaart persoonlijk invullen
  • Begeleiding tijdens de uitvaart
  • Begeleiding na de uitvaart

Werkgebied

Wij zijn onder andere werkzaam in:
Angelslo, Bargeres, Bargermeer, Delftlanden, Emmerhout, Emmermeer, Emmerschans, Parc Sandur, Rietlanden, Coevorden, Meppel, Hoogeveen en Dedemsvaart.

Hoofdvestiging