Begrafenis of crematie in Emmen

Uitvaartverzorging DLE is graag uw begeleider bij een uitvaart in Emmen of in de omgeving van Emmen. Wij zijn er voor het contact met de verschillende betrokken partijen, het invullen van de dienst naar uw persoonlijke wensen en de begeleiding tijdens de begrafenis of de crematie. Wij hopen u hier in Emmen zo goed mogelijk te kunnen bijstaan, en bepaalde lasten in deze moeilijke periode van u te kunnen overnemen.

Begrafenis

Een begrafenis in Emmen kan op verschillende manieren worden ingevuld. Daarbij kunt u denken aan de soort dienst en de muziek die tijdens de dienst gedraaid wordt. Normaliter leiden wij zelf de dienst, maar het is ook mogelijk een kerkelijk getint karakter te geven aan uw begrafenis in Emmen. Wanneer u ervoor kiest om uw dierbare te laten begraven moet u tevens de keuze maken op welke begraafplaats u uw dierbare wilt begraven. Tevens moet u er over nadenken of u een enkel of een dubbel graf wilt. Wij staan u graag bij in het maken van soms lastige keuzes rondom een begrafenis in Emmen.

Crematie

Ook een crematie in Emmen kan op vele manieren worden ingevuld. Wij adviseren u daarover graag. De invulling van de crematie kan geheel naar eigen wens geschieden, waardoor een persoonlijk afscheid kan worden gerealiseerd. Enige tijd na de crematie zullen wij de mogelijkheden van de asbestemming met u bespreken. Wij kunnen in Emmen en in de omgeving van Emmen tevens as-sieraden en urnen verzorgen.