0591 - 25 71 02

Uw laatste eer in vertrouwde handen

Uitvaart in Meppel

Uitvaartverzorging DLE Emmen BV is werkzaam in Meppel en is graag uw begeleider bij de uitvaart van uw dierbare of geliefde. Wij zijn er voor het contact met de verschillende betrokken partijen, het invullen van de uitvaart naar uw persoonlijke wensen en de begeleiding tijdens de uitvaart in Meppel zelf. Wij hopen u hiermee zo goed mogelijk te kunnen bijstaan, en bepaalde lasten in deze moeilijke periode van u te kunnen overnemen.

Uitvaartverzekeringen

Ook voor verzekeringen voor de uitvaar kunt u bij onze uitvaartonderneming in terecht. Met de onze natura-uitvaartverzekering wordt uw uitvaart niet alleen verzorgd, maar ook betaald. Op deze manier komen uw nabestaanden niet voor grote, onverwachte kosten te staan in het geval van uw overlijden. Wilt u meer weten over ons? Of wilt u direct onze hulp inschakelen? Bel dan naar 0591 - 25 71 02. Of vul onderstaand contactformulier in en u hoort zo snel mogelijk van ons.

Contactformulier

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

Wat doen wij voor u?
  • Uitvaart persoonlijk invullen
  • Begeleiding tijdens de uitvaart
  • Begeleiding na de uitvaart

Werkgebied

Wij zijn onder andere werkzaam in:
Angelslo, Bargeres, Bargermeer, Delftlanden, Emmerhout, Emmermeer, Emmerschans, Parc Sandur, Rietlanden, Coevorden, Meppel, Hoogeveen en Dedemsvaart.

Hoofdvestiging