0591 - 25 71 02

Uw laatste eer in vertrouwde handen

Uitvaart in Hoogeveen

Bij een uitvaart komen veel praktische zaken kijken. Als u net uw dierbare of geliefde heeft verloren, heeft u waarschijnlijk wel wat anders aan uw hoofd dan het regelen van deze zaken. Uitvaartverzorging DLE Emmen BV is werkzaam in Hoogeveen en staat u graag bij in het maken van de keuzes voor een uitvaart in Hoogeveen en omgeving. U kunt dan denken aan zaken als:

– Het rouwdrukwerk
– De keuze van de kist
– Het vervoer van de kist
– Bloemen en kransen
– Begrafenis of crematie?

Direct een uitvaart in Hoogeveen regelen?

Bent u net een dierbare verloren en zoekt u een uitvaartverzorger in de buurt van Hoogeveen die de uitvaart kan verzorgen? Neem dan snel contact op met Uitvaartverzorging DLE Emmen BV. Wij helpen u van begin tot eind met de uitvaart. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0591 - 25 71 02. Voor minder dringende vragen kunt u onderstaand contactformulier invullen. U hoort dan zo snel mogelijk van ons.

Contactformulier

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

Wat doen wij voor u?
  • Uitvaart persoonlijk invullen
  • Begeleiding tijdens de uitvaart
  • Begeleiding na de uitvaart

Werkgebied

Wij zijn onder andere werkzaam in:
Angelslo, Bargeres, Bargermeer, Delftlanden, Emmerhout, Emmermeer, Emmerschans, Parc Sandur, Rietlanden, Coevorden, Meppel, Hoogeveen en Dedemsvaart.

Hoofdvestiging