0591 - 25 71 02

Uw laatste eer in vertrouwde handen

Uitvaart in Dedemsvaart?

Uitvaartverzorging DLE Emmen BV is werkzaam in Dedemsvaart. Wij streven ernaar om een persoonlijk afscheid te verzorgen. Uw wensen staan bij ons in centraal en aan de hand daarvan geven wij u een persoonlijk advies over de uitvaart van uw geliefde of dierbare. Wij bieden u een ruimte keus aan producten en diensten, zodat u bij ons in Dedemsvaart verzekerd bent van een individuele uitvaart. Zoekt u een uitvaartverzorger in Dedemsvaart of omgeving voor het regelen van een uitvaart? Dan hoeft u niet langer te zoeken, want wij zijn uw uitvaartonderneming.

Begeleiding na een uitvaart

Wij zijn er ook voor de nazorg na een uitvaart in Dedemsvaart. Bent u benieuwd geworden naar onze overige diensten? Of heeft u direct een uitvaartverzorger nodig die een uitvaart voor u regelt? Bel dan naar 0591 - 25 71 02. Wij staan u graag te woord. Ook kunt u onderstaand contactformulier invullen en u hoort zo snel mogelijk van ons.

Contactformulier

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

Wat doen wij voor u?
  • Uitvaart persoonlijk invullen
  • Begeleiding tijdens de uitvaart
  • Begeleiding na de uitvaart

Werkgebied

Wij zijn onder andere werkzaam in:
Angelslo, Bargeres, Bargermeer, Delftlanden, Emmerhout, Emmermeer, Emmerschans, Parc Sandur, Rietlanden, Coevorden, Meppel, Hoogeveen en Dedemsvaart.

Hoofdvestiging