0591 - 25 71 02

Uw laatste eer in vertrouwde handen

Uitvaart Coevorden

Uitvaartverzorging DLE Emmen BV is uw uitvaartverzorger werkzaam in Coevorden en in de omgeving van Coevorden. Wij helpen u van begin tot eind met de uitvaart van uw dierbare of geliefde. Na een overlijden heeft u al genoeg aan uw hoofd, wij staan u in Coevorden graag bij in het maken van verschillende keuzes, zoals het kiezen van de kist, de bloemen of de kaart. Er zijn veel praktische zaken die op u af komen, wij nemen u dit graag uit handen. Wij regelen voor u de uitvaart in Coevorden zoals u dat wenst.

Contact voor een uitvaart in Coevorden

Bent u direct op zoek naar een uitvaartonderneming voor het regelen van een uitvaart in Coevorden of in de omgeving van Coevorden? U kunt dan contact opnemen met ons. Dit doet u door te bellen naar het telefoonnummer 0591 - 25 71 02. Wilt u eerst meer informatie over onze diensten? Dan kunt u uw vraag via onderstaand contactformulier stellen. U hoort dan zo snel mogelijk van ons.

Contactformulier

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

Wat doen wij voor u?
  • Uitvaart persoonlijk invullen
  • Begeleiding tijdens de uitvaart
  • Begeleiding na de uitvaart

Werkgebied

Wij zijn onder andere werkzaam in:
Angelslo, Bargeres, Bargermeer, Delftlanden, Emmerhout, Emmermeer, Emmerschans, Parc Sandur, Rietlanden, Coevorden, Meppel, Hoogeveen en Dedemsvaart.

Hoofdvestiging